Om os

Specialister i sandblæsning og finsandblæsning

familievirksomhed med traditioner og godt håndværk

Vores historie - mere end 30 års erfaring

Grundlagt i 1988

Firmaet blev grundlagt i efteråret 1988, af min far. Det var tænkt som et almindeligt sandblæseri, men på grund af min fars mange års erfaring i autobranchen (Hovedstadens Karrosserifabrik), kunne han ikke lade være med, at sysle med tanken om, at sandblæse karrosseridele, selv om han, som de fleste andre, havde dårlige erfaringer med andet end fælge og kofangere.

Specialudviklede metoder

I starten blev der gjort mange forsøg på gamle karrosseridele, og efter at have afprøvet forskellige blæsemedier, dyser, lufttryksindstillinger og stort forbrug af gamle skærme, døre, hjælme o.s.v., blev vi enige om, at nu vi var derhenne, hvor man med rimelighed kunne sige: “Det kan lade sig gøre, om end med visse forbehold”. 

Det var starten på en produktudvidelse, der skulle vise sig, ganske langsomt at fylde mere og mere. I dag udgør AUTO/MC sandblæsningen ca. 50% af omsætningen. Jeg (Stefano) lejede mig i samme år ind i min fars lokaler, hvor jeg tilbød special-tilpassede karrosseriløsninger til Auto/MC-segmentet. Den mest iøjnefaldende fordel ved at være under samme tag som en sandblæser, var, at der aldrig var tvivl om “lappens” størrelse, og samtidig svejsede man altid i ren plade.

Vi har sideløbende udviklet og tilpasset en række metoder, værktøjer og processer, således at vi i dag kan tilbyde finsandblæsning og metallisering af højeste kvalitet.

Leverandør til industriens helt store spillere

I dag er Jyderup Sandblæseri en sund virksomhed, med et godt ry i både veteran-segmentet, men også blandt store spillere i dansk industri.

Vi har således været leverandører på specialopgaver i variende omfang, for nogle af landets største virksomheder. Vores finsandblæsning og glasblæsning gør det muligt for os, at levere et resultat, der er mange gange finere og skånsomt i processen, end traditionelle sandblæser-metoder.

Du er altid velkommen til at aflægge os et besøg, og se hvad vi går og arbejder på. Der er altid noget interessant i gang.

Eksperter i overfladebehandling

Jyderup Sandblæseri har siden 1987 sandblæst emner for forsvaret, jern og metal, fødevare elektronik, medicinalindustrien og rumindustrien.

Vi er NATO godkendt og tilbyder at blæse alle former for emner, kun begrænset af vægt og størrelse. Vi finsandblæser, glasblæser samt metalliserer. En stor del af vores produktion ligger inden for glasperleblæsning af tyndplade i materialerne aluminium og rustfrit stål, som er vores speciale. Vi kan også sandblæse logo på rustfaste emner, spejle og øvrige emner.

Vores sandblæsning og metalisering efterlader en meget fin og ensartet overflade med minimal “ruhed”. Det betyder bl.a. store besparelser ved eventuel efterfølgende lakering.

totalleverandør i overfladebehandlinger

vores specialer

SANDBLÆSNING

GLASBLÆSNING

METALLISERING

Karroseribearbejdning

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.