Priser

Vi leverer til både private og industri

Er du i tvivl om prisen på din opgave? Så ring!

Vi løser alle typer af opgaver indenfor sandblæsning, finsandblæsing, glasblæsning og karrosseriarbejde. Mange af de opgaver vi løser er unikke, og hermed er prisen også individuel. Du kan dog få en idé om priserne på størrelsesordnen af de emner, der listes herunder.

Er du i tvivl om prisen på din opgave, så ring og få en pris – vi leverer altid højeste kvalitet, og altid til tiden!

Betalingen foregår kontant ved varens afhentning med mindre andet er aftalt. Forudbetaling sker ved varer der skal eftersendes. projekter og opbygning af biler betales a conto efter aftale.


Få et tilbud på +45 31 13 89 80 →

Bemærk at de angivne priseksempler herunder er ca. priser.

Sandblæsning

Metallisering

Glasblæsning

Timepris (Værksted)

Levering

Medmindre andet aftales forgår levering i form af afhentning på vores adresse. Varer kan også sendes med Postnord, GLS, DAO eller tilsvarende mod forud betaling.

Ring og få en pris

Har du en special-opgave, er du velkommen til at ringe, og få et uforpligtende tilbud.

Eller bedre endnu – du kan sende os et billede af opgaven, så det er lettere for os at vejlede og rådgive om den bedste løsning.


Send et billede af opgaven på info@jyderup-sandblæseri.dk


Eller ring på 31 13 89 80

Praktisk information

Vores løsninger er typisk et led i en større proces, hvor materialer efterfølgende skal behandles yderligere (fx males). For at give vores kunder de bedste muligheder for at foretage de korrekte valg, har vi her samlet lidt information omkring vores behandlinger, og de praktiske forhold der gør sig gældende før, under og efter en sandblæsning, glasblæsning eller metallisering.

Afdækning

Det er vigtigt at emnerne er afdækket de områder der “ikke” skal overfladebehandles. Dette er områder som f.eks. lejer, nav, typeplader, huller, mm. Emnerne skal afdækkes med 2 lag gaffatape eller propper. Her er det vigtigt at gaffatapen sidder rigtig godt fast på emnet. Det er kundens eget ansvar at afdække de nødvendige områder.

Maling

Når et emne er sand eller glasblæst, kan man male på emnet med det samme. Overfladen har en fin ruhed hvilke gør det perfekt til at male på bagefter. Her bider malingen nemlig rigtig godt fast i emnet. I forhold til maling af et metalliseret eller aluminiseret emne, skal man vente ca. 24 timer med at male emnet, grundet metal – og aluminiseringen indeholder nogle restgasser

Støbejern

Grundet støbejerns høje kulstofindhold (over 2%) har materialet en tendens til at anløbe med rust, hurtigt efter emnet er blevet sandblæst. Her er det vigtig at efterbehandle emnet med grundfarve/maling hurtigst muligt. Dog er dette ikke en nødvendig hvis emnet er blevet metaliseret, her kan det godt opbevares flere uger inden lakering.

Rengøring

Når man skal have overfladebehandlet sit emne er det vigtigt at overfladen er ren for tectyl, sealer, olie, jord, fedt og andet snavs. Vi sandblæser ikke på disse områder hvis de ikke er gjordt rene, da vores sand bliver ubrugeligt.

Tømning af sand

Når at emne er blevet sand eller glasblæst, bestræber vi os efter at gøre emnet mest muligt frit for sandrester. Her kan man risikere at der stadig er lidt sandrester tilbage på emnet. Dette kan man fjerne ved at støvsuge, puste eller feje emnet rent for sandrester.

Benzintanke

Alle benzintanke skal være rengjorte for alle brændbare væsker, af risiko for brandfare. Husk at afdække tanken med diverse propper og tape.

Kapaciteter

Overfladebehandling Emnestørrelse Emnevægt
Sandblæsning (stål) 6500x4250x3250mm 100g-2000kg
Finsandblæsning 6500x4250x3250mm 5g-2000kg
Tromlesandblæsning 200x100x100mm 10g-2kg
Glasperleblæsning 7300x3200x2300mm 5g-200kg
Tromleglasblæsning 50x50x50mm 5g-200kg
Indvendig rørblæsning Ø100-1500, L4000mm Op til 1200kg
Metallisering 7000x4250x3250mm 5g-2000kg

Ofte stillede spørgsmål

Kan i glasblæse på jern?
Ja det kan vi godt. Dog må der ikke være rust, snavs olie eller lign. på emnet.
Kan i metallisere eller aluminisere på plastik?

Som udgangspunkt kan vi ikke. Dette skyldes at plastikken kan risikere at smelte, men dog vil den heller ikke sidde fast. Som udgangspunkt metal- og aluminisere vi kun på metal emner.

Skal mit emne sandblæses eller glasblæses?

Som udgangspunkt sandblæser man alt almindeligt jern (Fe). Materialer som alu, messing, rustfrit stål mm. bliver som regel glasblæst.

Hvor langt tid går der før mit emne er færdigt?

Som udgangspunkt bestræber vi os efter at kunne levere produktet i løbet af en uge medmindre andet er aftalt.

Hvorfor skal jeg skrabe mit emne rent for tectyl

Test

totalleverandør i overfladebehandlinger

Øvrige ydelser

SANDBLÆSNING


Læs mere →

GLASBLÆSNING


Læs mere →

METALLISERING


Læs mere →

Karroseribearbejdning


Læs mere →

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.